Huhtikuussa oli niin laiha ja mitäänsanomaton saalis loppuneissa kosmetiikkatuotteissa, että päätin yhdistää kaksi kuukautta. Ei niitä tuotteita loppunut toukokuussakaan paljon, mutta onpahan muutama parin sijaan. :)

Huhtikuu

whiteandfresh9202.jpg

Rainbow puhdistuspyyhkeet kasvoille; Näitä on silloin tällöin tullut käytettyä, kun on tarvinnut pyyhkiä meikkiä kasvoilta eikä ole syystä tai toisesta juuri silloin ollut tilaisuutta pestä kasvoja. Kunnon pesuahan nämä eivät korvaa, mutta toimivat pika-apuna. 

Colgate hammastahna; perus- ja vakkarituotteeni hampaiden pesuun. Pidän tosiaan siitä, että mintun maku on mieto eikä suuta korvenna kamalasti pesun jälkeen. 

Toukokuu

whiteandfresh9767.jpg

Kööpenhaminasta ostin Sephoran mangon tuoksuisen suihkusaippuan ja vartalovoiteen. Molemmat olivat ihan jees, joskin suihkusappuan tuubin lötkömäisyys hieman ärsytti. Pidin enemmän tuosta vartalovoiteesta, joka oli koostumukseltaan ohutta, mutta ihan sopivaa kesäiholle. Talvella tuskin ainakaan omalle iholle riittäisi kosteuttamaan. Kyllähän näitä vielä voisi ostaa jonkun muun tuoksuisena, mutta eivät nämä sen suurempien suitsutuksien arvoisia olleet. :)

Mukavaa ja aurinkoista viikonloppua!