Olen viime aikoina täydennellyt hieman vaatekaappiani, sillä aion näillä näppäimillä tehdä vaatekaapin karsintaprojektin ja se tulee tarkoittamaan sitä, että sieltä poistuu kulahtaneita ja ahdistusta aiheuttavia vaatekappaleita. Sitten on tarvetta niille iloa tuottaville. :) Eilen ja tänään kävin kaupoilla itse asiassa etsimässä itselleni paitaa tai mekkoa viikon päästä koittavaan tilaisuuteen. Samalla löysin muutaman muun tarpeellisen paidan. 

whiteandfresh8815.jpg

whiteandfresh.jpg

Juhliin päädyin hankkimaan Vero Modasta 3/4 hihaisen viskoosisen Loose Blouse -paidan. Paita on siisti, menee ihan passelisti korkkareiden kanssa juhliin, joissa ei tarvitse olla viimeisen päälle fiininä. Hihoissa on kivat kullanväriset tampit yksityiskohtina. Paidan kaveriksi ostin yksinkertaisen kullanvärisellä ketjulla olevan korun. Paita ei myöskään jää kaappiin pölyttymään, sillä sopii myös arkeen.

whiteandfresh8807.jpg

New Yorkerista nappasin mukaani tällaisen ihan tavallisen mustan t-paidan, jossa on hieman pidempi takaosa. Tällaisille on tarvetta kesällä, sillä tykkään kulkea keveissä leggareissa ja niinpä takamus kaipaa peittoa. ;)

whiteandfresh8806.jpg

Kööpenhaminan New Yorkerista ostin itselleni tällaisen t-paidan mustana. Tykkäsin siitä kovasti ja siksi ostin vielä samanlaisen valkoisena. Tämä tulee ihan kotipaidaksi, sillä arastelen valkoisten vaatteiden käyttöä arkimenoissa. Mutta ah, kyllä vaan tuottaa iloa! <3

whiteandfresh8824.jpg

Onlysta bongasin tänään tällaisen hieman sporttisemman ja rennomman paidan. Itse asiassa alun perin ihastuin tällaiseen samanlaiseen, mutta pitkään versioon House of Brandonilla, mutta valitettavasti kun sitä Onlyssa sovitin oli se vähän liian tönkkömäinen hieman kurvikkaassa (höhö ;)) kropassani. Tämä lyhyempi sopi minulle paremmin ja allehan voi laittaa vielä pidemmän topin takamusta peittämään. 

Vielä on muutaman kesäpaidan/-tunikan verran tilaa kaapissa, mutta niiden etsimistä jatkan toiste. Seuraavaksi nappaan kaapista ne "turhakkeet" pois ja siitä postailen ihan erikseen. Kiinnostaako teitä kurkistaa vaatekaappiini? :)

 

Postaus sisältää mainoslinkkejä