Ainakin toivon tämän hetkisen sisustuksen terassillani olevan väliaikainen, sillä kaipaan sinne nyt kyllä jotain uutta. En kuitenkaan ole vielä löytänyt sopivia sisusteita, joten täytyihän sinne jotain laittaa, jotta voi aurinkoisina päivinä hetkeksi istahtaa. Sain pari viikkoa sitten pestyä ulkokalusteet ja samalla toin istuin- ja selkätyynyt tuoleihin. Lattia pitäisi vielä harjata ja loput pensasaidasta haravoida. 

whiteandfresh8735.jpg

whiteandfresh8729.jpg

Tähän vanhaan maitotonkkaan kaipaan ulkomurattia. Viime kesänä minulla semmoinen oli ja tykkäsin. Vielä ei ole helmililjoja kummempaa uskaltanut hankkia, kun ilma ei ole tarpeeksi lämmennyt.

whiteandfresh8720.jpg

whiteandfresh8737.jpg

whiteandfresh.jpg

Talvella hankittu kataja on odotetunlaisesti kellastunut eikä sitä taida saada enää vihreäksi. Ehkä sen aika alkaa kohta olla lopuillaan, en vain vielä ole malttanut siitä luopua. Kovasti mielessäni suunnittelen, millaisen kesäkeitaan itselleni tuonne terassille tekisin, mutta ehkäpä aika näyttää. Edelleen kaipaisin metsänvihreitä koristeyynyjä selkätyynyiksi ja istuintyynyn voisivat olla mustat. Näitä juttuja pohdiskelin aiemmassa terassipostauksessani. Mitä te laittaisitte tuonne, onko teillä ideoita? :)