Stockmannin Hullut Päivät alkavat ylihuomenna ja kuvastoa on tullut taas selailtua. Mitään mullistavaa sieltä ei tänä vuonna omaan silmään osunut, mutta muutamia juttuja voisin kotiuttaa. Suurin osa tämän postauksen tuotteista tulee myyntiin keskiviikkona. Perjantailta bongasin myös pari kivaa tuotetta.

whiteandfresh.jpg

Piecesin T-paita ⎢DKNY mustavalkoiset lenkkarit

Tavallisille t-paidoille on käyttöä, pääasiassa kotona ja tuo harmaa olisi juuri passeli. DKNY:n lenkkarit iskivät verkkokalvoilleni ja lujaa, sillä kaipaan kunnon citylenkkareita. Viime kesänä Halpahallista ostetut lenkkarit ovat ihan ok, mutta eivät jaloille pidemmän päälle paras vaihtoehto muovisen pohjan vuoksi. 

whiteandfresh1.jpg

Kiehl's Creme de Corps -vartalovoide 1000 ml ⎢Sensai 38° ripsiväri

Kiehl'sin litrasesta vartalovoiteesta riittäisi pitkäksi aikaa ja ensimmäinen Kiehl's-kokemukseni alkuvuodesta oli sen verran miellyttävä, että voisin kokeilla merkin muitakin tuotteita. Sitten on tämä oma luottotuotteeni eli Sensain 38° ripsari. Normaalihintaisena kun on melkein 25 euroa, niin kyllä se nyt kannattaisi hankkia! Ehdin tosi juuri ostaa itselleni uuden alennuksella, mutta silti pari euroa kalliimmalla kuin mitä se Hullareilla nyt maksaa. ;)

whiteandfresh2.jpg

Method Fresh Air pyykinpesuaine täyttöpussi ⎢OralB 2500 Black sähköhammasharja ⎢OralB vaihtoharjoja ⎢Garmin Vivofit2 aktiivisuusranneke

Rakastamani Methodin Fresh Air pyykinpesuaineen täyttöpussin saa nyt sen verran edullisesti Hulluilta Päiviltä, että se on käytävä hakemassa! Uusi sähköhammasharjakin olisi kiva, sillä vanhasta alkaa vuosien mittaan tietenkin puhti vähenemään. Saa latailla aiempaa useammin eikä värikään ole niin kiva kuin tässä mustavalkoisessa. ;) Veikkaan kuitenkin, että joudun vielä tyytymään vanhaan harjaani ja käyn hakemassa siihen vain vaihtoharjoja. En panisi myöskään pahitteeksi, jos saisin tuon uuden Garminin Vivofit2 aktiivisuusrannekkeen, sillä omassa vanhemmassa versiossani ei ole valaistua näyttöä. Yritä siinä nyt sitten pimeällä nähdä jotain. Hullujen Päivien tarjous Vivofit2:sta on itseasiassa oikein passeli, liki puolet on hinnasta saatu pois. Tarjous koskee tosin vain valkoista ranneketta, mutta sehän on melkein yhtä ihana kuin mustakin, eikö? ;)

whiteandfresh3.jpg

Nioxin Trial Kit System ⎢FrozzyPack eväsrasia

Paljon hehkuttamani Nioxin hiustenhoitotuotteet ovat tänäkin vuonna Hullari-tarjousten joukossa. Aloituspakkauksessa on shampoo, hoitoaine ja hiuspohjaan jätettävä hoitoaine. Niillä pääsee kivasti alkuun ja oma päänahkani on todella tykännyt Nioxinista. Voin suositella! Lisäksi käteviä FrozzyPack eväsrasioita löytyy muutamassa eri värissä. Niissä on varsin kätevä kantaa eväät mukana ja erityisesti silloin, kun jääkaappia ei ole lähettyvillä. Kannen kun laittaa ajoissa pakastimeen jäätymään, pysyy eväät kylmänä useamman tunnin.

Mitä sinä olet ajatellut hankkia Hulluilta Päiviltä? :)


Postaus sisältää mainoslinkkejä