Ulkopuolinen ihminen olisi saattanut katsella pöllämystyneenä, että mitähän tuokin tuossa huseeraa, kun eilen pyörin hyrränä ympäri kotia ja päästelin suustani aah-ääniä ja kuvailin kotia eri kulmista. Sitä se teettää, kun muutoin hieman hämärään asuntoon pääsee aurinko paistamaan. ;)

whiteandfresh8762.jpg

whiteandfresh8745.jpg

whiteandfresh8754.jpg

whiteandfresh8767.jpg

whiteandfresh8766.jpg

whiteandfresh8759.jpg

Nappasin viikonlopun Kevätmessuilta mukaani kassillisen helmililjoja, sillä niitä voi laittaa jo ulos. Pari jätin sisälle silläkin uhalla, että lämpö ja valo saavat ne nopeasti kukkimaan ja siten myös kuihtumaan. Terassin kukista saattaa olla iloa hieman pidemmäksi aikaa. Kotona on menossa vauva-askelin etenevä siivous- ja karsimisprojekti, johon olen mukavasti saanut alkavasta keväästä virtaa. Välillä toki täytyy tehdä töitä ja muita juttuja, mutta sopivina hetkinä sopivissa annospaloissa viilataan kodin järjestystä ja sisustusta. <3

Aurinkoista alkanutta viikkoa kaikille! :)