Viikonloppuna juhlittiin Inspiration Blog Awardseja ja oli kivaa! Mukava pistää välillä vähän viihteelle, kun niin harvoin tulee muutoin juhlittua. Bileet oli Suvilahdessa Kattilahallissa ja täytyy sanoa, että tehdasmiljöö oli kyllä loistava paikkavalinta.

whiteandfresh8964.jpg

Inspiration%20Blog%20Awards%2020163.jpg

Inspiration%20Blog%20Awards%202016.jpg

Inspiration%20Blog%20Awards%2020162.jpg

Seurakin oli loistavaa, kiitos Heidille ja Paulalle! Oli myös ihana nähdä muitakin tuttuja bloggaajia. Olette aikasta ihania kaikki! <3 :) Päästiin muuten yhteiskuvaan myös ihanan Airan kanssa. Vitsi, mikä teräsmimmi!

Pahoittelen, että postaus jää nyt vähän tyngäksi, mutta on niin hillitön niskajumi, päänsärky ja niistä johtuva paha olo, että taitaa olla parempi jättää kirjuuttelut seuraavaan kertaan. Mukavaa iltaa kaikille. :)