No johan alkoi Lyyti kirjoittaa! Jos ei nyt vielä novellia, niin ainakin pari riviä. ;) Niin, siis vaakalukema näytti eilen 700 g vähemmän kuin viime viikolla. <3 Tämä tarkoittaa sitä, että viidessä viikossa grammoja on lähtenyt 500. Puoli kiloa - parempi kuin se ainainen paikoillaan junnaaminen vaikken nyt vielä ainakaan riemusta kattoon ole kapsahtanut. ;)

whiteandfresh7615.jpg

whiteandfresh7614.jpg

whiteandfresh7574.jpg

Nyt on menossa 6. ja viimeinen viikko dieettiä. Punnituspäivä on yleensä maanantaina, mutta tällä viikolla joudun hoitamaan homman jo sunnuntaina, sillä olen vaa'an ulottumattomissa maanantaina.

Mitä sitten jatkossa? Se jäänee nähtäväksi, mutta alustava suunnitelma on syödä ensi viikko ruokavalion ulkopuolelta ja sitten soveltaa tätä dieettiä sellaiseksi, että sillä voi jatkaa. Ei hajuakaan, osaanko ja onnistunko, mutta yritetään. :) Ensi viikolla vielä tämän viimeisen dieettiviikon kuulumiset!