Olen niin huojentunut, että! Eteisessä on ollut pitkään roinakasa, joka on koostunut paikkaansa löytämättömistä sekä kiertoon lähtevistä tavaroista. Eilen aamulla ystävä kävi hakemassa ison kassillisen tavaraa niitä enemmän tarvitseville ja tänään sain vielä kaksi kassillista vaatetta yms. vietyä H&M:n tekstiilikeräykseen. Jokaisesta keräykseen viedystä pussillisesta saa alennuskupongin, jolla saa 15 % pois yhden tuotteen (huom! ei ostoskerran) hinnasta. Päätinkin käyttää kupongit heti, sillä ostoslistalla oli muutama tarvittava juttu ja sopivasti ne kaikki löytyi H&M:sta.

whiteandfresh7581.jpg

Ostin uuden viskoosi-polyesteri tuubihuivin, sillä havaitsin taannoin reiän vanhassa huivissani. Kätevästi jätin samalla vanhan huivini kassalle kierrätykseen, ei tarvinnut kantaa kotiin mitään turhaa lumppua. ;) Tykkään näistä ohuista tuubihuiveista, koska a) ne eivät hiosta samoin kuin kaikki muut paksummat ja b) nämä ovat monikäyttöisiä ja tykkäänkin käyttää joskus korvien suojana tai vilpoisina hetkinä lisäpuseron asemasta.

Lisäksi H&M Homesta ostin uuden kuminauhalakanan. Pärjäsin pitkään yhdellä lakanalla, kun pesutuvassa käydessäni kuivasin lakanan kuivausrummussa ja sain sen heti takaisin sänkyyn. Tähän uuteen kotiin muutettuani hoksasin, että yksi lakana ei enää riitä, kun se ei kuitenkaan ehdi kuivua siihen mennessä kun saan puhtaat petivaatteet sänkyyn. Kuminauhalakanat on muuten ihan parhaimpia! Ei ehkä viikatessa niin ihania, mutta älyttömän käteviä. Olisikohan nyt kolme vuotta suurin piirtein menty kumpparilakanoilla eikä kertaakaan ole tarvinnut lakanaa oikoa. <3

whiteandfresh7587.jpg

whiteandfresh7585.jpg

Löysin myös ratkaisun erääseen säilytysongelmaan, joka minulla on ollut täällä uuden kodin keittiössä. Tämä ratkaisu on tuo musta pitkulainen puulaatikko, jota olen katsellut monen monta kertaa ennenkin kaupassa, mutten ole raaskinut ostaa, kun en ole ollut ihan varma käyttötarkoituksesta. Nyt tämän nähdessäni yhtäkkiä lamppu syttyi ja tajusin, että tässä on ratkaisu, jota olen hakenut. Postailen laatikon käyttötarkoituksesta lisää myöhemmin, joten ei tarvitse jättää teitä näiden mystisten lauseiden varaan. ;)

Nyt voi taas ruksia pari juttua pois tarvelistalta ja myös hengähtää, kun tuo eteinen on vihdoin siistimpi!