Alkuviikosta ostin lähikaupasta kolmen narsissin kassin, jotta saan hieman kevättunnelmaa kotiin pääsiäiseksi. En vieläkään ihan ymmärrä, mutta viime vuonna missasin jokavuotisen narsissin oston. Tai no, sitten viime hetkellä kun tajusin asian, kaikki narsissit olivat kaupoissa jo kulahtaneita. 

whiteandfresh.jpg

Sijoitin yhden narsissin tv-tasolle, yhden olohuoneen rahin päälle ja kolmannen keittiön tasolle. Muoviruukku sattui kivasti olemaan vihreä, joten en laittanut suojaruukkua kuin yhdelle. Olen myös tyytyväinen, että narsissi voi hyvin keittiössä vaikka sinne ei luonnonvalo yletykään. Haluaisin keittiöön muulloinkin kukkia ja kasveja, mutta pohdin aina, kestääkö ne siellä...

whiteandfresh8441.jpg

Siitä asti, kun ostin Granitista tämän betonisen alustan/tarjottimen, olen haaveillut saavani siihen juuri tuon tyyppisen kasvin. Kokeilin siihen toki taannoin neilikkakimppua maljakoineen, mutta se ei istunut lainkaan. Kukan täytyy ehdottomasti olla tuommoinen ruukkumainen. 

whiteandfresh1.jpg

whiteandfresh8445.jpg

Olen jo muutaman vuoden miettinyt, josko joskus kokeilisi krookusta. En ole koskaan sellaista ostanut, mutta jotenkin se viehättää. Tietääkö kukaan, milloin on krookusten aika ja kuinka kauan se kestää? Olenko jo myöhässä? :)

Ihanaa ja aurinkoista pääsiäistä kaikille! <3