Kävin tänään Talvipuutarhassa. Ei ole mitään muistikuvaa siitä, että olisin aiemmin käynyt, mutta toisaalta olenhan saattanut käydä niin nuorena etten sitä muista. Puutarhan pihamaalla olen käynyt kylläkin, se oli vuosituhannen alkupuolella lehtijuttukuvausten yhteydessä. Tämä on taas niitä kummallisuuksia, että vaikka on stadilainen ja nähtävyyksiä omassa kotikaupungissa riittää, sitä ei silti koskaan tule lähdettyä minnekään. ;)

Ei Talvipuutarhaa turhaan ole kehuttu. Oikein kaunis ja seesteinen paikka. Ainakin tänään oli rauhallista ja hiljaista, sillä kävijöitä ei kovin montaa ollut. Tuolla voisi ihan jopa tovin istuskella ja nauttia tuoksuista, rauhallisuudesta ja vesiputouksen solinasta... valita puutarhatuoli Palmuhuoneen ylätasanteelta ja katsella näkymää ylhäältä päin tai valita penkki isojen kasvien katveesta. Miten vain, mielenrauha on taattu.

whiteandfresh7391.jpg

whiteandfresh7394.jpg

whiteandfresh7395.jpg

whiteandfresh7403.jpg

whiteandfresh.jpg

whiteandfresh7417.jpg

whiteandfresh7418.jpg

whiteandfresh2.jpg

Löydätkö yllä olevasta kuvasta linnun? ;)

whiteandfresh7424.jpg

whiteandfresh3.jpg

whiteandfresh7431.jpg

whiteandfresh7437.jpg

whiteandfresh7440.jpg

whiteandfresh7443.jpg

whiteandfresh7446.jpg

whiteandfresh4.jpg

whiteandfresh7455.jpg

Kesäaikaan sisätilojen lisäksi voi nauttia Talvipuutarhan edulla olevasta ruusutarhasta. Samoin kesäaikaan on avoinna kahvila, mutta myös omat eväät voi tuoda mukanaan. Ehkä otankin kesällä Talvipuutarhan uudestaan suunnakseni ja nappaan mukaani vähän evästä!