Huh, miten kauan siinä kestikin, että sain vihdoin uusittua kylpypyyhkeeni. Yritin miettiä, kuinka vanhoja pyyhkeeni ovatkaan ja kauhukseni tajusin, että taitavat olla melkeinpä viisi vuotta sitten saatuja. Sain ystävältäni ison kasan hyvin vähän käytettyjä Villa Stockmannin valkoisia käsi-, kasvo- ja kylpypyyhkeitä 2011, jolloin aloin hiljalleen vaalentaa ja yksinkertaistaa kotini sisustusta. Kylpypyyhkeistä muutama on jo nähnyt viimeiset päivänsä ja nyt tosiaan pääsin eroon lopuistakin. Ripustuslenksut ovat katkenneet aikoja sitten ja kauhtuneisuus on lisääntynyt. Pienimmät 30 x 50 kokoiset pyyhkeet ovat nekin jo pinttyneitä pesuista huolimatta, sillä ovat olleet käsipyyhekäytössä. Ainoastaan kasvopyyhkeinä käyttämäni keskikokoiset (50 x 70 ?) ovat paremmassa kunnossa, sillä niitä olen käyttänyt harvemmin. 

whiteandfresh7303.jpg

Ostin siis neljä uutta kylpypyyhettä ja siirsin kasvopyyhkeenä käyttämäni pyyhkeet käsipyyhkeiksi. Pikkupyyhkeet lähtevät vanhojen kylpypyyhkeiden kanssa lumppukeräykseen. Löysin nämä uudet Annon valkoiset kylpypyyhkeet Citymarketin alelaarista, maksoi vain vitosen kappaleelta. :) Pienempiäkin pyyhkeitä oli, mutta niissä oli aika paljon törröttäviä lankoja, joten päätin jättää pikkupyyhkeiden uusimisen myöhemmälle ja hankkia vain nyt akuuttiin tarpeeseen nämä isommat.

whiteandfresh7305.jpg

whiteandfresh7309.jpg

On aivan ihanaa, kun on nyt uudet ja puhtaat pyyhkeet. <3 Tiedä sitten, mikä tässä pyyhkeidenuusimisprosessissa oli olevinaan niin vaikeaa, että kesti näin kauan. ;)