Hui, mikä viikko takana! Testailin viime viikonloppuna, miten ideani puulaatikoiden laittamisesta olohuoneeseen toimisi, ja otin kuvatkin, mutten vaan millään ole viikon aikana ehtinyt blogin puolelle. Viikko on mennyt rapsakasti ruokavalion saattamiseksi arjen kanssa toimivaksi, joten voisi sanoa viikon kuluneen pakollisten toimien lisäksi ruoanlaitossa ja ruokailussa. Olen myös suorittanut kodin papereiden karsintaa ja olohuoneen lattia onkin lähes viikon ajan ollut kuorrutettuna paperisilpusta, muovitaskuista ja kaiken maailman tärkeistä ja muka-tärkeistä papereista. Nyt vihdoin viikonlopun saavuttua ehdin hengähtää ja ehkäpä tehdä muutakin, kun syödä. ;) Dieettitunnelmia ensimmäiseltä viikolta olisi tarkoitus kuvailla alkuviikosta, mutta katsellaanpa nyt niitä puulaatikoita!

whiteandfresh0651.jpg

Puulaatikot%20olohuoneessa.jpg

Sain siis vimman kokeilla aiemmin eteisen naulakkosyvennykseen sijoittamiani puulaatikoita olohuoneeseen. Olen tv-tason lisäksi kaivannut jonkinlaista lipastoa, laatikostoa tai hyllykköä, johon voisi laittaa kukkia tai mitä nyt keksiikään. Kyhäsin laatikoista pienen hyllyn olohuoneeseen ja olen tyytyväinen! Hieman toki nyt mietityttää, mitenkä saisi (taas) eteisestä järkevän, mutta ehkäpä jossain kohtaa saan siihenkin jonkun idean. En meinaan millään malttaisi tätä laatikkohyllykköä siirtää enää katseilta piiloon tuonne eteiseen. :)

whiteandfresh0646.jpg

whiteandfresh0657.jpg

Mitäpä mieltä te siellä olette, kumpi parempi; hyllynä eteisessä vai olohuoneessa? :)

Leppoisaa viikonloppua kaikille!

P.S. Hurjasti kiitoksia myös kaikille edellisen postauksen sydäntä klikanneille! Ihan älyttömän iloinen olen, kun huomaan teidän käyneen täällä vaikka kommenttia ei olisikaan jaksanut/tahtonut/ehtinyt kirjoitella! <3 <3