Blogimaailmasta verkkokalvoilleni on tallentunut vuosien mittaan kaikenlaisia juttuja, monia sellaisia, joita en olisi itsekseni tajunnutkaan haluavani ja tarvitsevani. Tällä kertaa must have -jutuksi on muodostunut peikonlehti. Yksinkertaisesta, kauniista ja rennon letkeästä joka kodin viherkasvista on tullut varsinainen trendikasvi. Olin jo tovin kurkistellut kauppojen kasvivalikoimia ja kun kuulin, että Bulevardin Granitissa on runsas valikoima peikonlehtiä, suuntasin sinne hippulat vinkuen!

whiteandfresh7470.jpg

whiteandfresh7467.jpg

whiteandfresh7472.jpg

whiteandfresh7468.jpg

whiteandfresh7474.jpg

Olen onnellinen omasta peikonlehdestä, se on juuri passeli tuohon puulaatikkohyllyn päälle. Sopisi se myös vaikkapa tv-tason päälle tai piristämään askeettista makuuhuonetta. :) Vähän tosin alkaa olla hankala löytää viherkasveille paikkoja tästä pienestä asunnosta. Peikonlehden paikka oli heti alusta selvä, mutta aiheutti sitten siirtämistä ja järjestelyä kodin muille viherkasveille. Minulla onkin jo uusi viherkasvihaave - viirivehka - joten saa nähdä, minkälaisen sijoitusrumban saan aikaiseksi, jos päädyn toteuttamaan haaveen. :D