Löysin juuri sopivan säilytysratkaisun kodin pienille tavaroille, kun Miia esitteli blogissaan RoyalDesign.fi -verkkokaupasta ostamiaan Koziolin Bottichelli xs-kokoisia muovivateja. Tilasin itse kaksi samanlaista ja tiesin heti, että ainakin toinen tulisi kylpyhuoneen peilikaappiin. 

whiteandfresh0637.jpg

whiteandfresh0642.jpg

Olen säilyttänyt meikkejäni peilikaapissa pienessä meikkipussissa, mutta olen kaivannut toisenlaista säilytystapaa. Tämä pieni muovinen Koziolin Bottichelli xs -säilytysastia on juuri sopivan kokoinen pienelle meikkiarsenaalilleni ja mahtuu täydellisesti peilikaapin kapealle hyllylle. Koska minulla ei ole useita erilaisia siveltimiä, meikkikyniä, tuubeja ja putiloita on tämä vati suhteellisen täydellinen valinta. Toinen vati etsii vielä sijoituspaikkaansa, mutta eiköhän sillekin löydy pian käyttöä, sillä kaikenlaista tilpehööriä kodista löytyy. Yksi harkinnassa oleva idea olisi laittaa vati yöpöydälle säilömään käsirasvaa, huulirasvaa yms.

Tässä myös samalla hieman kylpyhuoneen säilytystä eli peilikaapissa olevia juttuja. Vähän on nämä peilikaapit vanhanaikaisia ja jonkin verran epäkäytännöllisiäkin, mutta toisaalta lavuaarin ääressä touhutessa tarvittavat jutut on käden ulottuvilla. Välillä haaveilen avohyllystä ja välillä olen tyytyväinen siitä, että purnukkasekamelskan saa ovien taakse piiloon. Erityisesti kaipailen moderneimmissa kylpyhuoneissa olevia allaskaappeja, joissa on laatikostot, mutta hieman tätä toteutumatonta haavetta helpottaa tähän uuteen kotiin ostamani laatikosto, joka on jo pikaisesti näkynyt parissa aiemmassa uutta kotia koskevassa postauksessa. Jossain vaiheessa myöhemmin esittelen varmastikin myös sen sisältöä.

whiteandfresh0639.jpg

Muutamia säilytysratkaisuja vielä etsin peilikaappiin, mutta olen jo tosi tyytyväinen, kun sain meikit rähjääntyneestä ja likaantuneesta pussukasta tuohon yksinkertaiseen ja simppeliin katseenkestävään astiaan. On muuten puhdistuskin helppoa!

Mitä ajatuksia teillä on peilikaapeista, onko ne in vai out ja jos sellaisia on, millaisia säilytysratkaisuja olette peilikaappeihinne keksineet? :)