Ostin jo tovi sitten Ikeasta Knagglig-puulaatikon, sillä yksinkertaisesti rakastan puulaatikoita! Olin varma, että keksin puulaatikolle paikan ja käyttöä. Tämä pätee edelleen, laatikolle on taatusti käyttöä eikä se siten ollut turha ostos. Pienien kasaamiskomplikaatioiden myötä en kuitenkaan saanut laatikkoa heti käyttöön ja nyt se on hengaillut tuossa odottaen kasaamisinnon palautumista. Laatikon mukana tulleet ruuvit pohjan kiinnittämistä varten ovat liian pitkät eivätkä ruuvautuneet kuin puoleen väliin. Nyt kun totesin, että voisin vihdoin etsiä työkalulaatikostani lyhyempiä ruuveja, aloin myös miettiä, mihinkä laatikon sijoittaisin ja mitä sinne laittaisin. 

whiteandfresh7264.jpg

whiteandfresh7266.jpg

whiteandfresh7269.jpg

Jokin idea minulla on, mutta haluankin nyt kysyä teiltä lukijoilta, mitä te säilyttäisitte tässä laatikossa ja minne sen sijoittaisitte? Laatikon mitat ovat 23 x 31 x 15 cm. Nyt vaan ideoita kehiin! :)