FitFarmin Superdieetti Simple alkaa huomenna. Olen ollut jotenkin tosi motivoitunut aloittamaan painonpudotuksen tai ainakin painonpudotuksen buustauksen. Moni juttu ruokavalioni hyvistä jutuista on itse asiassa peräisin reilun viiden vuoden takaisista Jutta Gustafsbergin ilmaisruokavalioista, joten suhteellisen tutulla kaavalla ollaan jatkamassa. Syön viitisen kertaa päivässä jo nyt eli sinänsä senkään ei pitäisi tuoda mahdottomia muutoksia. 

whiteandfresh0142.jpg

Kaikesta huolimatta olen onnistunut saamaan itselleni aikamoisen aloitusstressin ja huomaan pohdiskelevani kenties omituisiakin juttuja. Miten saan itsestäni irti niin paljon, että saisin valmistettua tarpeeksi monen aterian ruoat kerralla, jotta voisin useamman päivän vain napata valmiin ruoka-annoksen kaapista? Entäs, jos teen isomman satsin ruokaa kerralla, niin miten minä sen sitten tasaisesti jaan? Silmämääräisesti valmiin ruoan jakaminen ei takaa sitä, että aterikohtaiset määrät ovat tismalleen tasan. Kuivapainoja kun mittaillaan, niin se on iisiä. Senkun vaan mittaan x kertaa tarvittavan määrän raaka-ainetta kulhoon ja valmistan. Tiedän, tämä on pilkunviilausta ja stressaajaluonteelle olevinaan katastrofi. ;)

whiteandfresh0166.jpg

Miten saan rytmitettyä ruokailut arkeen, entä jos päivä on niin ns. repaleinen, että en saa tasaisesti syötyä kaikkia tarvittavia aterioita? Eväät toki tulevat kuvioihin, se on selvä, mutta ainakin yksi päivä viikossa minulla on semmoinen, jota jo nyt ennen dieettiä kauhulla odotan. 

Miten onnistun ottamaan huomenna aamulla mitat oikeasta kohdasta, millä ihmeellä jonkun vyötärönympäryksen saa mitattua niin, että mitta on varmasti "suorassa" takaakin, kun en näe sinne? :D

Entäs jos lipsun? En tahdo lipsua! Entä jos en onnistu? Haluan onnistua! 

whiteandfresh0274.jpg

Miksi mua jännittää näin kamalasti? Oonko vähän pöljä? :D

Onko siellä muita, jotka on aloittamassa Superdieetti Simplen huomenna 1.2.2016? Tai onko siellä ketään, joka on dieetillä parhaillaan tai ollut aiemmin?