Kaksi vuotta on nyt takana Hyvien asioiden purkin käyttöä ja on se vaan niin hyvä juttu, että jatkan perinnettä. Purkkiin keräilen arjessa ja elämässä sattuneita positiivisia juttuja, niin isoja kuin pieniäkin. Tämä on hyvä keino muistuttaa itseään vuoden päättyessä, miten paljon niitä hyviä asioita mahtuukaan kokonaiseen vuoteen. Jos vuosi tuntuu olleen raskas, voi niillä pienillä positiivisilla jutuilla itseään lohdutella. Minulla on ollut muutamia hyvinkin raskaita vuosia, mutta tämän Hyvien asioiden purkin vuoden lopussa avatessani huomaan, että paistaa se aurinko aina silloin tällöin myös risukasaan. <3 Hymyjä ja naurahduksia irtosi nytkin, kun kumosin purkin sisällön sängylleni ja aloin käymään lippusia läpi. :)

Hyvien%20asioiden%20purkki.jpg

whiteandfresh0560.jpg

Vuoden ehdottomasti paras ja isoin juttu oli matka New Yorkiin, mutta Hyvien asioiden purkin on loppujen lopuksi tarkoitus muistuttaa niistä pienistä hyvistä asioista, jotka helposti unohtuvat, kun isommat asiat jäävät päällimmäiseksi mieleen.

Hyvien%20asioiden%20purkki-002.jpg

Hyvien%20asioiden%20purkki-003.jpg

Hyvien%20asioiden%20purkki-004.jpg

Hyvien%20asioiden%20purkki-005.jpg

Hyvien%20asioiden%20purkki-006.jpg

Se tunne, kun jostain negatiivisestakin asiasta löytää positiivista... joudun pistämään itseäni kolmesti viikossa perussairauteni vuoksi ja voi, kuinka sitä inhoankaan. Aina välillä sitä kuitenkin tajuaa kokonaistilanteen ja ymmärtää, miten paljon hyvää ikävältä tuntuva lääkitys tuokaan ja taas jaksaa pistellä itseään. ;)

Hyvien%20asioiden%20purkki-007.jpg

Hyvien%20asioiden%20purkki-001.jpg

Nyt on purkki jälleen valmiina uuteen vuoteen. En ole uudenvuodenlupauksia tehnyt, mutta mielessä on toki aikeita ja toiveita. Aikeina olisi ulkoilla hieman enemmän ja alkaa hieman keventämään ja parantamaan ruokavaliota. Ainakaan toistaiseksi en ala sen kummemmin millekään erikoisruokavaliolle, mutta katselen hieman tarkemmin, mitä suuhuni laitan ja tutkailen, miten elimistö sen myötä voi. Lisäksi toivon uudelta vuodelta terveyttä, positiivisia yllätyksiä, uusia kokemuksia ja tasaista arkea. Toivon myös, että saisin luettua enemmän kirjoja, katsottua enemmän kivoja elokuvia ja tavattua useammin ystäviäni. <3

Vielä kertaalleen oikein ihanaa ja onnellista uutta vuotta kaikille!

 

P.S. Aiempien vuosien "purkkipostaukset" löydät täältä ja täältä.