Hih, en ole mikään alusvaatepostailija, mutta nyt on pakko vinkata ja suositella ehkä maailman parhaimpia alushousuja! Nämä ovat Victoria's Secretiltä. Sain yhdet joululahjaksi ja se oli rakkautta ensikokeilulla. Saumattomat mustat hipsterit, joissa on valkoisia palloja. Jo kaupassa huomioin ihanan pehmeän kankaan ja päälle sujauttaessa tuntui kuin olisi fleeceä tai jotain muuta yhtä pehmeää saanut ylleen. Housut ovat pehmeyden lisäksi todella napakat mutta eivät kiristä tai purista yhtään. Pakko tunnustaa, etten ole vuosiin tai ehkä koskaan omistanut näin ihanan tuntuisia alushousuja. Kävinkin tänään ostamassa itselleni kahdet lisää ja tällä kertaa valitsin kokomustat. 

VSseamlesshipster.jpg

Pitäisi ehdottomasti useammin ostaa ihania alusvaatteita eikä niitä tuttuja ja turvallisia "ota kolme, maksa kaksi". Ovathan nekin toki mukavia, ehjiä jne., mutta... ;)

Onko siellä muitakin, jotka aina unohtavat satsata alusvaatteisiin ja keskittyvät niihin näkyvimpiin vaatekappaleisiin?