Kaivoin ensimmäisenä adventtina varastosta joulutarvikekassini ja sieltä nappasin tuttuun tapaani ikkunaan laitettavan valollisen paperitähden. Pidän kovasti tunnelmavalaistuksesta ja vaikka joulu ei tänä vuonna kiinnostakaan, niin tunnelmavalaistus kyllä! Asensin paperitähden ikkunaan, mutta se ei istunutkaan paikoilleen. Hö! 

Hetken mietiskelin, että mitähän ihmettä tekisin, mutta sitten muistinkin muutama vuosi sitten ostamani hillepallovaloni. Olen niitä aiemmin pitänyt lasimaljassa, mutta nyt laitoinkin ne roikkumaan ikkunaan. What a great idea!

whiteandfresh0193.jpg

whiteandfresh0195.jpg

whiteandfresh0199.jpg

whiteandfresh0202.jpg

whiteandfresh0197.jpg

whiteandfresh0205.jpg

Hilepallovalot näyttävät tuossa tosi neutraaleilta ja luovat kauniin tunnelman. Sen verran himmeät valot niissä on, että ne voi jättää vaikka yöksikin päälle ilman, että häiritsevät kirkkaudella. Eivätkä ole edes liian jouluiset. Ihanan täydellistä minulle. :)

Keittiössä on myös kynttelikkö, mutta sen enempää joulujuttuja ei ole esillä. Saa nähdä, tuleeko laitettua edes tonttuja... jouluisia kukkia aion kyllä hankkia, ainakin hyasintti pitää saada. <3

Ihanan aurinkoista tiistaita kaikille!