Tarjolla olisi nyt keinovalokuvia Tuomaan markkinoilta tekemistäni ostoksista. ;)

Kävimme eilen tutkailemassa markkinoita ja pidin niistä viime vuotisia enemmän. Tosin tänä vuonna kävimme pimeän aikaan eikä ihmisiäkään ollut torin täydellistä vaikka kauniin sään vuoksi olisi saattanut toisin olettaa. Olisi toisaalta ollut mielenkiintoista olla paikalla aamupäivälläkin, kun yli tuhannen henkilön kuoro lauloi Finlandia-hymnin Senaatintorilla, jossa Tuomaan markkinatkin on.

Rakastan palavasti villasukkia ja jo viime vuonna yritin markkinoilta löytää mieleisiä, mutta löysin ne vasta tänä vuonna. Nämä sopivat täydellisesti kotivaatteisiinikin, jotka ovat pääosin mustia ja harmaita. :)

whiteandfresh0256.jpg

whiteandfresh0245.jpg

whiteandfresh0246.jpg

whiteandfresh0270.jpg

Ostin myös käsitellystä saarnipuusta valmistetun pussinsulkijan. Olen pidemmän aikaa ollut vailla kunnollista pussinsulkijaa ja tähän mennessä olen sulkenut kahvipaketin pyykkipojalla. Tämä uusi nipsu on ihanan vähäeleinen ja pidän kovasti siitä, että se on ajatuksella käsin valmistettu. Näin uutena se tuoksuu myös hieman tervalta. Nuuhkis!

Ostin myös pari lörtsyä, toisen omenahillolla ja toisen vadelmahillolla. Harvemmin ostelen mitään, mutta nyt herahti vesi kielelle ja piti kokeilla. :)

whiteandfresh0254.jpg

whiteandfresh0272.jpg

Oletteko te käyneet Tuomaan markkinoilla tai oletteko menossa? Markkinat ovat Senaatintorilla ja avoinna vielä 22.12. asti.