Muutama viikko sitten vietin mukavan illan Habitatin ja TradeDoublerin* järjestämässä bloggaajatapahtumassa Helsingin Habitatin myymälässä. Saimme lähtiessämme goodiebagit ja sieltä löytyi sattumalta juuri se tuote, jota olen himoinnut joka ainoa kerta, kun olen Habitatissa käynyt, mutta jota en kuitenkaan ole päätynyt ostamaan. Seuralaiseni saivat siis todistaa pieniä riemunkiljahduksiani, kun tajusin, mitä kassista löytyy. ;) Kyseessä on Figue & Noix -huonetuoksuspray. Tuoksu on huumaava ja olenkin tuoksutellut myymälässä huonetuoksun lisäksi sarjan vartalo- ja käsivoiteita sekä suihku- ja käsisaippuaa. Tuoksusprayn kanssa paketissa oli myös pieni tuoksukynttilä. Tätä huonetuoksua löytyy myös "tikkuversiona".

whiteandfresh0281.jpg

whiteandfresh0283.jpg

whiteandfresh0285.jpg

Bambukorkkinen huonetuoksu sopii täydellisesti kylppärin laatikoston päälle bambuisen säilytyslaatikon kaveriksi. Nyt kun pääsin tätä viikuna-saksanpähkinä -tuoksumaailmaa kokeilemaan ihan konkreettisesti, tiedän ettei nämä sarjan tuotteet jää viimeisiksini. :)

Ostin samalla myös betonisen säilytyspurkin vanupuikoille ja saman sarjan saippua-alustan. Saippua-alustasta otin bambuisen ritilän pois ja siirsin betonisen osan itse asiassa täysin muuhun käyttöön, meinaan alustaksi pöytäkynttilälle.

whiteandfresh0299.jpg

whiteandfresh0293.jpg

whiteandfresh0294.jpg

whiteandfresh0291.jpg

Onko siellä muita tämän Figue & Noix -sarjan faneja? Vai onko joku mahdollisesti ihastunut enemmän Coton & Néroli -tuoksuun? Itse pidän molemmista, mutta puuvilla-neroli on hieman pistävämpi tuoksultaan, kun taas viikuna-saksanpähkinä äärimmäisen pehmeä ja ehkä aavistuksen vaniljainen.

 

* Sisältää mainoslinkkejä