Olen muutaman kuukauden ajan kuorinut kasvojeni ihon kahvinporoilla. Ihollani on kaikenlaista röpelöä epätasaisuutta, mutta kuorinnan jälkeen iho on tosi pehmeä ja kosteutunut.

whiteandfresh5819.jpg

Kuorinta on helppo valmistaa: käytettyjä kahvinporoja ja mieleistä öljyä. Käytän itse oliiviöljyä, mutta olen kokeillut myös kookosöljyä. Laitan yleensä pari teelusikallista poroja ja oliiviöljyä sitten sen mukaan, haluanko ohuen vai paksun koostumuksen. Mielen mukaan!

whiteandfresh5821.jpg

Seosta kasvoilla levittäessä varsinkin herkkäihoisten sopii olla tarkkana. Levittäminen pitää tehdä varovasti, jotta iho ei ärsyynny. Oma herkkä ja atooppinen ihoni ei ole onneksi tykännyt kahvinporoista kyttyrää vaan on ennemminkin nauttinut tästä luonnonmukaisesta kuorinta-aineesta. Jopa oma epätasainen ja paikoin jopa röpelöinen ihoni on ollut silkinpehmeä kuorinnan jälkeen. Omituista näppyä täynnä ollut otsanikin on parantunut. <3