Olen nyt jo jonnin aikaa ehtinyt olla blondi. Keväällä tuntui hyvältä vaihtaa radikaalisti tummasta takaisin vaaleaksi. Halusin hiuksistani niin sanotusti hunajaiset, mutta en taas huomioinut omaa vahvaa punapigmenttiäni ja hiuksistani tuli mielestäni liian oranssiset. Jonkin ajan päästä uskalsin laittaa uuden vaalean värin päähäni ja sen rinnalle otin käyttöön hopeahoitoaineen, jotta saisin liian keltaisuuden taitettua pois. Tässä vaiheessa olin jo päättänyt, että tavoitteeni on tuhkanvaalea väri. Se ei kuulemani mukaan vaan taida olla mahdollista kotivärjäyksellä (kaupan hiusväreillä) toteutettuna tai ei ainakaan helpoimmasta päästä. Talous on tässä tietenkin se kynnyskysymys, sillä kunnon värjäyksestä kampaajalla saa pulittaa helposti yli satasen.

Kuvankaappaus%202015-11-24%20kello%2019.

Kuvankaappaus%202015-11-24%20kello%2019.

Kaipaan myös uutta leikkausta hiuksiini. Ihan mitä tahansa ei pysty näin ohuisiin hiuksiin toteuttamaan ja ihan mitä tahansa en halua. Ronkelina joudun ehkä jossain vaiheessa sulkemaan suuni ja tyytymään nykyiseen? ;) Haluaisin kuohkean näköiset hiukset, mutta en ole valmis päivittäin föönaamaan hiuksiani tai muutoinkaan juuri niitä laittamaan. Aivan lyhyttä mallia en halua, hiuksissa täytyy olla pituutta. Tasapolkka ei myöskään innosta. Kovin paljon harteilta pidemmäksi en voi hiuksiani päästää, sillä ne ovat niin ohuet, että näyttävät hamppuisilta liruilta. Hiukset on myös tarpeen vaatiessa saatava ponnarille, vaikka sitten ihan töpölle. Otsatukkaakin olen miettinyt, mutta ohuiden hiusten takia ne eivät oikein sovi minulle (kokeiltu on). Kaiken tämän vuoksi hiukseni pääsevät usein kasvamaan about kainalopituuteen ja pidänkin niitä yleensä suttunutturalla pään päällä. Vasta viime aikoina olen yrittänyt pitää hiuksiani enemmän auki, jos vaikka hiuksia ei irtoaisi niin paljon. Tämä tosin vaikuttaisi olevan toiveajattelua, sillä hiuksia irtoaa edelleen hurjat määrät; suihkussa, suihkun jälkeen, harjatessa, harjauksen jälkeen ja päivän mittaan niitä kerääntyy paidan selkämykseen, sukkiin ja joka puolelle. ;)

Kuvankaappaus%202015-11-24%20kello%2019.

Kuvankaappaus%202015-11-24%20kello%2019.

Nyt mietin, pitäisikö minun palata kuuden vuoden takaiseen aikaan, jolloin annoin silloiselle kampaajalleni vapaat kädet ja hän teki äärimmäisen hyvää työtä. Hiukset lyhenivät pitkästä hampusta pirtsakaksi pitkäksi polkaksi (hartiamittaan) ja hiukset saivat kolmivärivärjäyksen. Alle tummaa ja päälle kahta muuta väriä. Kokonaisuus oli enemmän vaalea kuin tumma ja yleisilme kirkastui välittömästi. Kuvat ovat ala-arvoista laatua, mutta näistä kuitenkin näkee jotenkin, mistä puhun. Jos en päädy johonkin tämän kaltaiseen, saatan pitäytyä siinä tuhkanvaaleassa ja kenties hieman raitoja sekaan? Olen vähän erilaisia kivoja hiusvärityylejä keräillyt Pinterestin Beauty-kansiooni ja tässä postauksessa on tästä kansiostani otteita. 

whiteandfreshhiustyyli.jpg

Onko teillä ehdottaa mitään sellaista, mikä pysyisi ehkä turhankin tiukkojen ehtojeni sisäpuolella? Entä voisiko minulle vielä sopia tuollaiden kuuden vuoden takainen tyyli? Lisäksi tiedustelisin, tietääkö kukaan sellaista kampaajaa (Helsingin seudulla), jonka palveluksista pääsisi nauttimaan ilman, että tarvitsee syödä loppukuukausi näkkileipää? ;)