Löysin kaapista avaamattoman Balmuirin kynttiläpaketin ja totesin, että nyt voisi pitkästä aikaa laittaa esille jotain keltaista. Laitoin kynttilän ensin mustaan Iittalan Nappula-kynttilänjalkaan todetakseni sen näyttävän aivan liian raskaalta. Hayn Lup:iin pallo ei olisi mahtunutkaan ja siinä onkin sitten minun omistamat jalalliset kynttilänjalat. Oiva kynttilänjalka tällaiselle pallokynttilällehän olisi tietenkin Festivo. Hetken pähkäilin asiaa ystäväni kanssa puhelimessa ja sitten meillä välähti: hiekka! Kaivoin kaapista pienen läpinäkyvän ja yksinkertaisen jälkiruokakulhon, johon kaadoin pohjalle valkoista koristehiekkaa. Sitten upotin kynttilän pienen jalan hiekkaan ja lisäsin kulhon reunoille valkoisia koristekiviä. Näin syntyi raikas kynttiläsomiste. Ei järin omaperäistä, mutta varsin toimivaa!

whiteandfresh0043.jpg

whiteandfresh0047.jpg

whiteandfresh0036.jpg

whiteandfresh0027.jpg

Seuraavaksi keräänkin sitten rohkeutta siihen, että raaskisin polttaa tuota kynttilää. ;)