Yhteistyö Ivana Helsingin kanssa sattui kreivin aikaan, sillä olen kaivannut sohvalleni jonkinlaista torkkupeittoa - sellaista, joka toisi hieman lämpöä ja kodikkuutta sisustukseen. Valitsin siis empimättä itselleni villapeiton. Nyt saan siirrettyä valkoisen pörrötorkkuni sängylle, jotta makuuhuonekin saisi hieman sitä samaa kodikkuutta. 

whiteandfresh5867.jpg

whiteandfresh5854.jpg

Heart of Gold -peitto on 100 % puhdasta uutta villaa eli kylminä iltoina lämmittää taatusti mukavasti. En ihan tiennyt, mitä peitolta odottaa, kun sen tilasin. Sivuilla kuva on mustavalkoinen ja teksti kertoo peiton olevan harmaa. Kun avasin peiton paketista ja sain sen sohvalle, olin kuitenkin todella tyytyväinen! Peitto sopii vaaleaan ympäristöönsä kuin nenä päähän ja tuo juuri sitä tunnelmaa, mitä kaipasinkin olohuoneeseen. Harmaa-musta (tummanharmaa?) peitto isoilla sydänkuvioilla on tuotekuvan graafisuudesta poiketen rauhallinen ja yksinkertaisen kaunis. <3

whiteandfresh5871.jpg

whiteandfresh5858.jpg

whiteandfresh5865.jpg

whiteandfresh5870.jpg

Ivana Helsinki on minulle entuudestaan tuttu, mutta lähinnä vain lehtien tilauslahjojen muodossa. Niissähän on usein erilaisia kasseja ja pussukoita, joiden kuosi on Paola Suhosen käsialaa. Itselläni on itse asiassa useamman vuoden ajan ollut perhoskuvioinen nylon-weekender, varsin näppärä monenlaiseen kassitarpeeseen. Nyt olen uuden ja ihanan Heart of Gold -kokoelman villapeiton onnellinen omistaja. Kannattaa käydä kurkistamassa Ivana Helsingin valikoimaa, siellä on vähän jokaiselle jotain; vaatteita, kodintekstiilejä ja -tarvikkeita sekä asusteita ja aivan ihana Moomin by Ivana Helsinki -mallisto! Mekkoja ja neuleita katselin hieman sillä silmällä, löytyy väriä ja kuviota eikä varmasti voi kutsua tylsäksi. :) 

Jos liikutte loppuvuoden ja tammikuun aikana Kauppakeskus Itiksessä, niin käykää ihmeessä piipahtamassa Tallinnanaukion sisäänkäynnin vieressä sijaitsevassa Ivana Helsinki Pop-Up Shopissa!

 

Yhteistyössä Ivana Helsinki / Postaus sisältää mainoslinkkejä