Hyvinvoinnin Tavaratalosta saa tämän viikon ajan koodilla PUHDISTAMOVKO44 kaikki Puhdistamon tuotteet 20 % alennuksella. Itselläni on muutamasta Puhdistamon tuotteesta hyviä omakohtaisia kokemuksia ja siksi tämä tarjous kolahtikin minuun ja halusin siitä myös teille kertoa.

whiteandfresh9931.jpg

whiteandfresh9929.jpg

Puhdistamon kylmäpuristettu luomukookosöljy on suosikkini tähän mennessä kokeilemistani kookosöljyistä. Maku on kookoksinen tottakai, mutta jotenkin pehmeämpi kuin aiemmin maistamani. Tämä on ihana lisä vaikkapa kaurapuuroon! Kovin paljon en kookosöljyä käytä, sillä vaikka se onkin kasviperäinen, on se kuitenkin kovaa rasvaa. Silloin tällöin käytettynä varsin passeli. Kookosöljy sopii myös tosi hyvin ihonhoitoon, muun muassa kosteutukseen. Tätä löytyykin siis aina kotoani!

Hyvinvoinnin Tavaratalon valikoimasta en löytänyt tätä perusversiota, mutta sen sijaan valikoimasta löytyvät Puhdistamon Luomu Neitsytkookosöljy Lime ja Luomu Neitsytkookosöljy Kaneli. Jostain syystä mieleni alkoi tekemään riisipuuroa! ;)

whiteandfresh9928.jpg

whiteandfresh9952.jpg

Olen ennenkin hehkuttanut tätä luottotuotteekseni muodostunutta Puhdistamon Instant Pakurijauhetta. Tätä kun nautiskelee silloin, kun meinaa flunssa iskeä, voi jopa estää taudin puhkeamisen! Itselläni on vastustuskyky saanut uutta virtaa useamminkin kuin kerran tätä juodessani. Kuuma pakurijuoma tekee hyvää tietenkin myös flunssan aikana; viluisuus helpottaa ja antioksidantit hellivät väsynyttä elimistöä.

Itseäni houkuttaa vielä valtavasti hankkia kokeiltavaksi Puhdistamon Premium MSM + C -jauhetta. MSM on siis rikkiä, jota luonnostaankin esiintyy ihmisen elimistössä. Rikkiä tarvitaan hiusten, kynsien, ihon ja nivelten rakennusaineena. Olen kuullut, että jotkut ovat saaneet siitä apua muun muassa hiustenlähtöön. MSM:n sanotaan olevan pahanmakuista, ja monet sekoittavatkin sen mehuun tms., mutta jauheeseen on lisätty limettimehujauhetta, joka ainakin I love me -messuilla maistaessani teki juoman ihan kelvolliseksi. :)

Onko nämä tuotteet teille tuttuja? Käyttääkö teistä kukaan esimerkiksi tuota MSM:ää?

20 % alennuksen Puhdistamon tuotteista saa koodilla PUHDISTAMOVKO44 ja kampanja on voimassa tämän viikon ajan eli 1.11.2015 asti!

 

Postaus sisältää mainoslinkkejä