Pohdiskelin taannoin täällä blogin puolella lenkkarivaihtoehtoja New Yorkin matkalle. Päädyin ottamaan mukaan lenkkikenkäni, sillä niillä on hyvä kävellä ja samalla saa vähän väriä asuunkin. ;) Jäin kuitenkin haaveilemaan mustista citylenkkareista, joissa saisi olla vähän valkoistakin. Pietarsaaren Halpa-Hallista löysinkin kivat citykelpoiset lenkkarit, jotka ovat hyvät jalassa. Mutta...

whiteandfresh2498.jpg

whiteandfresh2488.jpg

whiteandfresh2478.jpg

... olen alkanut silti empimään, ovatko nämä oikeat kengät kilometritolkulla kävelyyn. Pohjat ovat muovia, kun taas lenkkikengissäni on kumipohjat. Nämä uudet sopivat taatusti tänne omaan arkeen ja tykkäänkin niitä käyttää, mutta väsyykö jalka kuitenkin kovalla muovipohjalla kävellessä? Jalat ovat taatusti muussia pitkien päivien jälkeen vaikka kävelisin millä kengillä tahansa, mutta olisiko lenkkikenkien kumipohja kuitenkin joustavampi ja pehmeämpi jalalle...

whiteandfresh0738.jpg

whiteandfresh0730.jpg

Kyllä mä pidän näistä kelta-mustista Adidaksista ja New Yorkissa näkee kaduilla kaikenlaisia lenkkareita, mutta pieni pettymys toki sydämessä pistää, kun ulkonäöltään uudet mustavalkoiset citylenkkarini olisivat kivemmat. Eikä ne huonot ole, mutta jokin vaisto sanoo lenkkitossujeni olevan niitäkin paremmat pidemmille kävelyille...

What should I do? Help! ;)