Tarvelistani huipulla keikkuu uudet verhot. Vanhat ovat periaatteessa ihan hyvät. Ne peittävät sopivasti auringonpaisteelta ja ovat väriltään juuri oikean valkoiset. Ongelmana onkin lähinnä verhojen pituus, ne ovat aivan liian lyhyet. Verhot saisivat hipoa lattiaa eli pituutta voisi olla sen 15 cm enemmän. Lisäksi menetän hermoni, kun verhonipsut irtoavat kiskosta. Tässä asunnossa on sellaiset koukkumalliset nipsut, jotka ujutetaan kiskossa oleviin pieniin renksuihin. Jostain syystä nämä koukut irtoavat rei'istä. En tiedä, onko ongelma nipsuissa vai niissä renkuloissa, mutta varsin rasittavaa se on ja kun verhot on muutenkin tarpeeseen hieman vajavaiset, kasvattaa se entisestään tyytymättömyyttä. ;)

whiteandfresh1.jpg

Jo aikaa sitten bongasin Beauty of Life -blogista H&M:n valkoiset pellavaverhot ja siitä asti ne ovat pyörineet mielessä. Tarvitsen verhoja vähintään neljä kappaletta, mutta mielellään kuusi. Se tekisi yhteensä kolme pakettia. Verhot ovat kuitenkin sen verran hintavat, että täytyy edetä paketti kerrallaan. :)