EDIT: Arvonta on päättynyt!

Tänään blogini täyttää neljä vuotta. Huh, miten aika juokseekaan! Aloitin blogini 2.7.2011 sillä ajatuksella, että taltioin projektiani saada kotia selkeämmäksi, avarammaksi ja kivammaksi. Kotini sisustus silloin oli... tai no ei tainnut olla mitään sisustusta! :D Tavaraa, sekalaisia huonekaluja eikä minkäänlaista punaista lankaa. Niistä ajoista on kuljettu pitkä matka ja nyt on jonkinlainen idea tässä kodissa vaikka projekti onkin ihan kesken. Tavaraa riittää karsittavaksi (omien tavaroiden lisäksi isän tavaroita läpikäytävänä) ja järjestyksenpito vaatii edelleen opettelua. ;)

Kodin lisäksi teemana oli oman itseni uusiminen. Voitte varmasti uskoa, että se on vielä vaikeampaa ja pitkäkestoisempi projekti kuin kodin sisustaminen. On toki asioita muuttunut vuodesta 2011, mutta matka jatkuu. Siitä ja sisustusjutuista siis jatkossakin piisaa juttua.

Sitten arvontaan! :)

whiteandfresh0939.jpg

Arvonnan voittona on Pisama Designin Tram-printti, jollainen minulla on ylimääräisenä. Itseäni helsinkiläisenä aikoinaan puhutteli kovasti tämä printti ja edelleen se tuo vahvasti mieleen lapsuuteni ja ylipäätään elämäni tässä kaupungissa.

whiteandfresh0944.jpg

Alla hieman tarinaa printin synnystä (teksti löytyy printin takaa).

whiteandfresh0952.jpg

Arvontaan voi osallistua jättämällä vapaamuotoisen kommentin tähän postaukseen JA jättämällä sähköpostiosoitteen sille varattuun sarakkeeseen. Lisäarvan saa tykkäämällä blogini Facebook-sivusta (<-- klik!). Aiemmin tykänneet saavat automaattisesti toisen arvan. Täten mahdollisuus on kahteen arpaan, ilmoitathan monella arvalla olet mukana!

Arvonta päättyy torstaina 9.7.2015 klo 21. Pyrin ilmoittamaan voittajalle sähköpostitse mahdollisimman pian arvonnan päätyttyä ja julkaisen voittajan myös täällä blogissa.

Onnea arvontaan!