Ostinpa itselleni aikuisten värityskirjan! Kuulin tällaisista puolitoista kuukautta sitten ja sen jälkeen olen niitä sivusilmällä etsiskellyt. Aluksi en meinannut ostaa siksi, kun olisin halunnut väritellä vaikkapa taloja tai maisemia ja löytämäni värityskirjat olivat täynnä mandaloita. Viime viikolla Kokkolassa käydessämme annoin värityshimolleni myöten ja ostin värityskirjan vaikka saankin nyt väritellä niitä mandaloita yms. ;) Värittäminen on itse asiassa hyvinkin koukuttavaa, joten kannattaa varautua! 

whiteandfresh2607.jpg

Värityskirjan kanssa ostin puuvärit, sillä pidän puuväreillä työskentelystä. Päädyin kokeilemaan myös tusseja, mutta valitettavasti väri tulee kirjan sivuista läpi. Näin ollen tusseilla ei voi tehdä oikein muuta kuin hentoisia viivoja, itse värittämiseen on käytettävä puuvärejä.

whiteandfresh2623.jpg

Kirjassa riittää värittämistä, sillä se sisältää 100 värityskuvaa ja suurin osa kuvista on isoja ja monimutkaisia. 

whiteandfresh2413.jpg

Vasemmalla ensimmäinen puuväreillä värittämäni työ ja oikean puoleinen on väritetty tusseilla.

whiteandfresh2619.jpg

whiteandfresh2622.jpg

whiteandfresh2620.jpg

Kuten näkyy, yllä oleva kuvassa riittää värittämistä. ;)

Värittämisen makuun kun pääsee, siihen jää herkästi koukkuun. Ystäväni kanssa väriteltiin mökillä yömyöhään ja juteltiin. Todella rentouttavaa! Kotona en ole värittänyt yhtään ja siinä on hyvä esimerkki siitä, millaisia virikkeitä ja ärsykkeitä kotona on ja miten paljon helpompaa lomalla on pysähtyä. Täytyy ehdottomasti antaa värittämiselle aikaa myös kotona.

Suosittelen muillekin!