Ostin uudet korvakorut, kun edellisistä toinen koru meni rikki niin, että sitä ei voinut enää mitenkään korjata. Pystyn käyttämään vain kultaisia korvakoruja ja sellaisia, jotka antavat ilmaa joka puolelta. Nappikorut eivät käy muutoin kuin satunnaisesti. Käytän samoja korvakoruja 24/7. Jos voisin käyttää rihkamakoruja tms., varmaankin vaihtelisin välillä. Kultaisiin ei pysty samalla tavalla satsaamaan. ;)

whiteandfresh0856.jpg

Pidän hillityistä timanteista, joten toivoin löytäväni korvikset, joissa olisi pikkuinen timangi. Uudet korvikseni löysinkin Kultajousesta ja niissä on pienet vaaleanpunaiset zirkonit. Nämä ovat korvissa hyvin huomaamattomat. Ne edelliseni olivat tällaiset, mutta erilaisella kiinnityksellä.

whiteandfresh0854.jpg

whiteandfresh0850.jpg

Millaiset korut teitä puhuttelevat? Hillityt ja hallitut vai näyttävät? Kultaa, hopeaa, rihkamaa? Timanteilla vai ilman? :)