Vaaleanpunaisen pelargonian osto oli ensimmäinen askeleeni kohti kesäparveketta. Pelargonia kuitenkin mystisesti kuoli. Taisi olla huonokuntoinen jo alun perinkin, sillä en yleensä saa kukkia noin nopeasti kuolemaan. Auenneet kukat kukkivat ja siihen se sitten jäi. Tovin kaupoissa käydessäni kurkistelin eri kukkia ja lopulta ostin vihreän hortensian. Ihanan näyttävä kukka! Väri sopii hyvin myös ostamiini koristetyynynpäällisiin.

whiteandfresh1751.jpg

whiteandfresh1747.jpg

whiteandfresh1754.jpg

Tyynynpäälliset ovat Pentikiltä.

whiteandfresh1753.jpg

Halusin tänä vuonna parvekkeelle enemmän vihreää, sillä se sointuu kivasti parvekkeen oranssiin seinälaudoitukseen. Sopivasti tuo parvekkeella oleva reunalasituskin on vihreä. Tuolien istuintyynyt piti vaihtaa myös, mutta sopivia ei ole tullut vastaan (lue: en tiedä, minkä väriset hankkisin!?) ja siksi jätin käyttöön nuo vanhat harmaat. Luonnonvalkoiset istuintyynyt sopisivat hyvin noiden selkätyynyjen kanssa, mutta ne likaantuisivat varmaan aika herkästi. Mustia olen miettinyt myös, mutta sopisiko ne tuohon värimaailmaan? Värien sekamelskaa vähän kaipaisin parvekkeelle, mutta ennemmin kukkien muodossa. Tekstiilit saisivat olla enemmän yhteensopivia... 

Nyt on parvekkeen kesäsisustus saatu alkuun ja hiljalleen voi lisätä kukkien ja kasvien määrää. :)