Eilen upeita auringonlaskun värjäämiä pilvimassoja taltioidessani aloin miettiä omaa blogiani ja sen sisältöä. Blogini sisältää minun näköisiä juttuja, se on selvä. Sisustamista, terveyttä ja hyvinvointia, hieman vaatteita ja asusteita sekä toivottavasti aiempaa enemmän matkustamista. Jossain vaiheessa stressasin sitä, että blogini ei sisällä tarpeeksi sisustamista, mutta lopulta päädyin kuoppaamaan moisen stressin ja tekemään blogiani juuri sillä fiiliksellä, mikä milloinkin on. Toki joskus ajattelen, että olisi kiva postata useammin sisustamisesta, mutta itse asiassa sisustusjutut on olleet pitkälti jäissä ihan oikeastikin. Tarkoitus kuitenkin on niitä tässä hiljalleen alkaa elvyttää. ;)

whiteandfresh0913.jpg

whiteandfresh0923.jpg

whiteandfresh0917.jpg

Nyt haluankin hieman tutkia, mikä teitä lukijoita tänne blogiini tuo. Päädyin tekemään pienen gallupin ja toivon, että mahdollisimman moni teistä vastaisi edes jotain. Jokin kantava voima blogissani on, sillä teitä on aika paljon siellä toisella puolella, mutta mikä se kantava voima teidän mielestä on?  :) Mitkä aiheet saavat teidät klikkaamaan postauksen auki?

Sisustus?

Simppelit ruokaohjeet?

Terveelliseen elämäntapaan liittyvät asiat (esim. vitaminiit, lisäravinteet, painonhallinta)?

Terveysjutut (esim. hiukset, iho)?

Erilaiset tapahtumat, tilaisuudet ym.?

Valokuvaus (esimerkiksi Instagram-otoksia)?

Matkustus?

Kosmetiikka (esim. tykätyt tuotteet, loppuneet kosmetiikat)?

Jokin muu?

Tuossa oli nyt joitain aihepiirejä lueteltuna, mutta varmasti löytyy muitakin aiheita, joista tulee joskus postattua. On myös aina mahdollista, että voisin postata jostain muustakin. En tosin tiedä mistä, sillä aika kattavasti tuossa on ihmisen arkeen ja elämään liittyviä aiheita lueteltu. Vaatteita tuossa ei nyt ollut, mutta aika vähän niitä on muutenkin. Lähinnä silloin, kun jotain uutta on hankkinut (eli aivan liian harvoin :D ). 

Joten, sana on vapaa! Postaustoiveitakin saa esittää.