Tein tänään ensimmäisen tilaukseni iHerbistä. Olen monien kuullut sieltä tilanneen, mutten ole aiemmin "keksinyt mitään ostettavaa". Nyt pääsin hieman kurkistamaan siihen maailmaan, sillä tarvitsin magnesiumia. Suomessa ei ole kovin kattavaa magnesiumvalikoimaa tarjolla. Aiemmin käyttämäni oksidimuotoinen magnesium on herkkävatsaisen vihollinen ja jätinkin magnesiumin pois jo loppusyksystä vatsani aloitettua temppuilun. Samoin paremmin vaikuttava sitraattimuoto saa herkän vatsan sekaisin. Hyvin imeytyviä ja vatsalle parempia vaihtoehtoja ovat tauraatti- ja glysinaattimuodot. Magnesiumtauraatti oli iHerbistä loppu, joten päädyin hankkimaan kokeiluun glysinaattia (Doctor's Best High Absorption 100 % Chelated Magnesium).

Kuvankaappaus%202015-5-7%20kello%2019.14

Kuva: iHerb

Magnesiumista voi olla apua moneen eri vaivaan yleisimmin tunnettujen kramppien estämisen lisäksi. Monilla nukahtaminen ja yöunet paranevat magnesiumlisän käytön myötä. Siitä voi olla apua myös, jos kärsii suolisto-ongelmista, stressistä, minkäänlaisista sydänongelmista (tykytykset, lisälyönnit), ahdistuneisuudesta, ärtyneisyydestä, matalasta verenpaineesta yms. Netistä löytyy runsain mitoin lisätietoa magnesiumista.

Herääkö teillä ajatuksia magnesiumista, lisäravinteistä ylipäätään tai iHerbistä? :)


P.S. Jos et aiemmin ole tilannut iHerbistä, mutta mielesi tekisi tilata voit käyttää ensimmäisellä tilauskerralla minun kauttani koodia VVJ646, jolla saat alle 40 $ tilauksesta alennusta 5 $ ja yli 40 $ tilauksista 10 $.