Kesän tullessa vaatetuksen lisäksi myös tuoksu vaihtuu kevyempään. Olen talven aikana käyttänyt pääasiassa Hugo Bossin Woman -tuoksua, joka on jo niin vanha, että se täytynee käyttää pian alta pois. Välillä olen suihkauttanut ylleni myös Viktor Rolfin Flowerbombia. 

4.jpg

Kesäksi otan käyttöön viime kesän lopussa Kosmetiikkatesti -blogin arvonnassa voittamani Cleanin Shower Fresh -tuoksun. En ymmärrä tuoksuista sinänsä mitään, joten en ollut täysin varma, mitä tulen saamaan. Kuitenkin välittömästi ihastuin tähän, kun ensimmäisen kerran iholleni suihkautin! Alkutuoksun kerrotaan olevan sitruksinen, sydäntuoksun kukkainen (jasmiini, kielo) ja lopputuoksun myskin ja hentoisen puun tuoksuinen.

1.jpg

3.jpg

5.jpg

Tuoksu on ihanan raikas ja odotan jo innolla, että pääsen tätä taas käyttämään. :)