Ensimmäinen osa parvekkeen kevätsiivouksesta on suoritettu. Aloitin parvekkeen lattian siivoamisesta ja kalusteiden pesemisestä. 

whiteandfresh0813.jpg

Tästä lähdettiin liikkeelle. Calluna ja "risukukkakimppu" lähtivät roskiin ja kalusteet roudasin kylppäriin kuurattavaksi. 

whiteandfresh.jpg

Parvekkeen lattia on pesubetonia ja äärimmäisen inhottava siivottava. Onneksi aikoinaan Sinituotteelta saatu ulkoharja toimii suhteellisen hyvin myös röpelöisellä asfalttipinnalla, niin sain suurimman osan pölystä ja roskista harjattua.

whiteandfresh2.jpg

Vasemman puoleisessa kuvassa näkyy lika, jonka harjasin parvekkeen toisesta päädystä asti tuohon kasaksi. Oli jonkin verran harjattavaa, kun parveke on niin pitkä leveä ja pesubetonin harjaaminen itsessään on jo aika raskasta.

whiteandfresh1.jpg

Parvekkeen reunakouruista lika oli helppo imuroida pois.

whiteandfresh0828.jpg

Nyt on kalusteet pesty ja hiljalleen tuon parvekkeelle takaisin muita puhdistettuja tavaroita. Myöhemmin keväällä pitää hankkia tuoleihin istuinalustat. Tyynyliinat onkin jo hankittu. Lisäksi parvekkeelle olisi tulossa pari kirsikkatomaattia ja jonkin verran kukkia. Vielä on kuitenkin pestävä parvekelasitus ennen kuin pääsee sisustelemaan.