Pikkujoulureissullamme Tallinnassa kävimme Telliskivessä, joka sijaitsee Kalamajan alueella. Idyllinen ja trendikäs tehdasalue, jossa toimii erilaisia luovien alojen yrittäjiä. Piipahdimme Homeart-nimisessä sisustusliikkeessä, joka taisikin olla se Telliskiven helmi. Myymälä muistuttaa sisustukseltaan ja valikoimaltaan Granitia.

Ostokseni Homeartista olivat vuolukiviset lasinalustat ja mangusti mikä lie.

whiteandfresh9944.jpg

whiteandfresh9948.jpg

Omituinen möllöttelevä otus, mahdollisesti karhu. Todennäköisesti onkin karhu, mutta siinä on jotain samanlaista olemukseltaan kuin mangusteissa. Lisäksi tämä mangusti mikä lie muistuttaa minua Ice Age-elokuvien laiskiaisesta Sidistä. 

whiteandfresh9950.jpg

whiteandfresh9952.jpg

Sieltä kaupan hyllyltä se osui silmiini. Tartuin siihen ja kannoin ympäri myymälää mukanani. Vein takaisin ja jatkoin kiertelemistä. Olin menossa kassalle lasinalustojen kanssa, kun vielä ryntäsin hakemaan tyypin mukaani. Ei sille mitään voinut, kemiat vaan osui yksiin. ;)