Helmikuussa loppui kuusi tuotetta ja muista syistä lähti yhdeäksän. Yhteensä 15 kappaletta.

whiteandfresh1.jpg

Rexonan dödö, Victoria's Secretin Coconut Passion vartalorasva, Hugo Bossin Femme-tuoksu ja TRESemmén kuivashampoo kuluivat loppuun.

Dödö oli ihan jees, voisin ostaa uudelleenkin, mutta nyt ostin kokeilun vuoksi toista. Rexonaa tosin sekin. 

Coconut Passion voide oli ihana! Ostin sen elokuussa Viking Linella käydessäni. Herkkäihoisena en uskaltanut sitä valella vartalolle, mutta käytin sen käsirasvana ja siitä riittikin moneksi kuukaudeksi. Rakastan tuota voiteen tuoksua ja sitä aion ehdottomasti hankkia lisää seuraavan kerran, kun menen laivalle. :)

Hugo Bossin Femme on myös yksi suosikeistani ja sitä voisi joskus ostaa uudelleenkin. Nyt kuitenkin hajuvesiä on muutama tuolla käytössä enkä viitsi niitä enää kamalan kauaa seisottaa, kun ei ne seisottamisesta parane. Miten kauan hajuvedet itse asiassa pysyvät kunnossa? Miten hajuvesiä - jos niitä on useampi kuin yksi tai kaksi - saa edes käytettyä loppuun? :D

TRESemmén kuivashampoo on raikkaan tuoksuinen, mutta jotenkin siitä tuntuu tehot hiipuneen vaikka aiemmin olen siitä kovasti tykännyt. Sitä kun olen viime aikoina käyttänyt, ei hiukset ole kovin hyviltä kyllä tuntuneet. Nyt sitten tämän loputtua siirryin kokeilemaan Batistea.

whiteandfresh2.jpg

Loppuun kului Lushilta saamani sesonkituote Snow Fairy -suihkugeeli. Olen nyt kahtena vuotena tätä testannut ja pakko myöntää, että en kyllä aio ostaa jatkossa. Tuoksu ei vain miellytä ja mieleen tulee muistoja vaaleanpunaisesta nestemäisestä antibiootista, jota lapsena oli pakko käyttää.

Viktor Rolfin Flowerbomb hajuveden mukana tuli pikkuinen samantuoksuinen vartalovoide. Tuoksu on niin voimakas, että tämän käyttö on hyvin vaikeaa. Vartalolle sitä ei missään nimessä uskalla laittaa ja ainoa, mihin saatoin sitä käyttää oli jalat. Voidetta jalkoihin, sukat jalkaan imeytymisen ajaksi ja tadaa - hajuvedeltä tuoksui jalkojen lisäksi sänky,ja sukat vielä pesunkin jälkeen. Mutta tulipahan käytettyä! ;)

Alla olevien kuvien tuotteet lähtivät vanhoina/tarpeettomina:

whiteandfresh3.jpg

Cleanin Summer Escape hajuvesi, lehtitilauksen kautta saadut Pure Mineral puuteri ja poskipuna, about nuden värinen kynsilakka, Erisanin kosteuttava kuorintavoide, Mádaran putsari ja kasvovesi, Weledan Manteli kasvovoide ja Yves Rocherilta joskus saamani kynsi(nauha?)voide. 

Yritän nyt aika radikaalilla kädellä tuotteita käyttää/hävittää, sillä alan tosiaan kyllästyä varastoimaan niitä tuolla kylppärissä. Pölyä kertyy ja sisustus on levotonta, kun on kaiken maailman purkkia ja purnukkaa. :)