Kotivaatteet ovat todella tärkeä osa vaatevalikoimaani. Kotivaatteet tulee vaihdettua päälle lähes välittömästi kotiin päästyä ja niiden on myös oltava mukavat päällä. Liian kireät tai jopa liian löysät vaatteet ovat huono juttu. College- ja velourihousuja, leggingssejä, t-paitoja, pitkähihaisia trikoopaitoja, toppeja, huppareita ja villasukkia. Niistä kotivaatevarastoni koostuu.

whiteandfresh8899.jpg

 Löysin Onlysta edullisesti pari t-paitaa. Samalla kaapista lähti kaksi vanhaa paitaa. Housutilanne onkin aika pitkälti ajantasalla. Villasukkiakaan ei voi koskaan olla liikaa.

whiteandfresh8900.jpg

whiteandfresh8901.jpg

Joitain vaatteita olen jo laittanut kiertoon/roskiin, mutta paremmin vaatevaraston kimppuun pääsen sitten, kun "Puhtaalta pöydältä" projektini siirtyy makuuhuoneen kaappeihin. Eteisen kaappi on lähes järjestyksessä.

 

Miten teillä? Kotivaatteet erikseen vai samat vaatteet kotona ja kodin ulkopuolella?