Syksyltä oli jäänyt tennarit puhdistamatta ja pakkaamatta talvisäilöön, joten eteisen kaapin siivouksen ja järjestelyn yhteydessä saivat nekin puhtaan pinnan. Tässä oiva apu löytyy Universal Stonesta, joka sopii vaikka mihin kodin siivouksessa.

whiteandfresh8942.jpg

Universal Stonella saa tosiaan pienellä vaivalla kumi- ja nahkapinnat puhtaaksi eikä rystyset ruvella tarvitse hinkata. :) Yllä puhtaat kengät, alla olevassa kuvassa ennen puhdistusta. Nämä mustat Converset eivät tosin ihan hirmuisen likaiset olletkaan.

whiteandfresh8940.jpg

Ja sitten valkoiset nahkaiset Converset ennen puhdistusta:

whiteandfresh8943.jpg

Ja jälkeen:

whiteandfresh8944.jpg

En tiedä, miten nuo sisäosat saisi puhtaaksi ilman, että kenkä kärsii. Ruokasoodalla ehkäpä, mutta miten huuhtelu? Nauhat toki on helppo irroittaa ja pestä koneessa. Kenkähän toki kuluu ja likastuu vääjäämättä ajan kanssa niin ettei puhdistuskaan enää auta, mutta toisaalta sitä toivoisi, että kenkä olisi sisäpuolelta puhdas. Toiveajatteluako?