Kaivoin kaapista sinne jemmaamani LED-kynttilät, jotka ostimme isän muistotilaisuuteen. Oikeuslääketieteen laitoksen pienessä kappelissa elävä tuli oli kielletty. Kun kerran kynttilöissä oli paristot sisällä niin parempi käyttää ne loppuun etteivät jää hautumaan käyttämättömänä. 

whiteandfresh8541.jpg

whiteandfresh8543.jpg

whiteandfresh8537.jpg

LED-kynttilät ovat siitä kivat, että niitä voi laittaa sellaisiinkin paikkoihin, joissa ei tavallisesti voi kynttilää poltella. Esimerkiksi, jos haluaa vaikkapa nukahtaa kuuman suihkun jälkeen puhtaisiin lakanoihin tunnelmavalaistuksessa niin sekin onnistuu ilman tulipalovaaraa. ;) Kynttilät voi sijoittaa myös esimerkiksi keittiön tasolle vaikka yläpuolella onkin kaappi. Kätevää, joskin pidemmällä tähtäimellä paristoja syövää touhua. Tämä on myös yksi vaihtoehto lapsi- ja kissatalouksille, joissa ei kovin usein välttämättä uskalla kynttilöitä poltella. Nämä omani välkkyvät matkien elävää tulta ja näin juuri ennen nukkumaanmenoa ei muita valoja tarvitsekaan, kynttilänvalo riittää.