Ensimmäiset marokkolaiset tossut ostin itse Marokosta seitsemän vuotta sitten. Mukavat lipokkaat, jotka tuntuvat miellyttävältä paljaassa jalassa, mutta myös mahtuvat jalkaan villasukan kanssa. 

whiteandfresh6817.jpg

Seuraavat pidemmän tauon jälkeen sain Zoco Homen Johannalta viime vuoden Habitaressa enkä jäänyt ilman tossuja tänäkään vuonna. <3 Hyvä niin, sillä viime vuoden tossut olivatkin jo päässeet tossujen taivaaseen, sillä niin ahkerasti olivat käytössä. En itse asiassa käytä kotona muita tossuja laisinkaan. :)

whiteandfresh1.jpg

Marokosta ostamani tossut olivat mustat ja näitä uusimpia edeltävät olivat valkoiset. Nyt ollaan taas palattu vanhaan tuttuun ja turvalliseen mustaan väriin. 

whiteandfresh6816.jpg

Tossuja saa siis Zoco Homesta ja värejä löytyy mustan ja valkoisen lisäksi harmaa, hopea, liila, ruskea ja vaaleanpunainen. Lisäksi on myös suippokärkisiä tossuja sekä pienellä korolla varustettuja kenkiä. Esimerkiksi juuri tällaiset tossut olisivat varmasti mainio lahjaidea - jopa itselle. :)

 

Postauksen tuote saatu