Kylpyhuoneen suursiivouksen yhteydessä vaihdoin myös järjestystä ja sisustusta kylppärissä. Vaihtelu virkistää vaikka edelleenkään tuosta tavallisen tylsästä kylppäristä ei saa kovin kaunista. Tai minä en ainakaan saa, en näillä eväillä. :)

whiteandfresh1.jpg

Suihkuverho on ihan jees värinsä puolesta, mutta inhottava iilimato, joka liimautuu suihkussa ollessa ihoon kiinni. Jotenkin mulla on sellainen mielikuva, että olisin joskus kuullut suihkuverhoista, jotka eivät liimaantuisi?

Suihkun hanaan kiinnitin koukut ja ripustin Sinin kylpyhuonetelineen siihen. Imukupit eivät loppujen lopuksi kestä seinällä kovin kauaa eikä toisaalta viitsi imukuppien lisäksi koko telinettä viskoa pois.

whiteandfresh2.jpg

Vesihyasinttirahi vaihtoi kylpyhuoneen nurkasta toiseen ja pitkään muualla kodissa vaellellut tikashylly palasi kylpyhuoneeseen. En jotenkin nyt vain löydä sille muuta paikkaa. Ei se ihanteellinen ole kylppärissäkään - ei tällä tavaramäärällä ainakaan. :D Hyllyyn on päätynyt myös Spira-purkki, jossa on nyt vanulappuja ja lapsuudenkodistani tuomani lasipullo, jossa on merisuolaa. Sitten on noita koreja, joissa on käyttämätöntä kosmetiikkaa ja muita tarvikkeita. Ehkä joskus löydän kylppäriin kalusteen, jonka sisään voisi piilotella kaiken ylimääräisen roippeen.

Nyt on aika siirtyä viikonlopun viettoon. Täällä on tiedossa juhlintaa gourmet-illallisen sekä yhdistettyjen synttäreiden ja piparinkoristelutalkoiden merkeissä. Ihanaa viikonloppua teillekin! :)