EDIT: Arvonta on päättynyt

Kultaa ja kultaa värinä rakastava oli aika innoissaan, kun sai yhteistyössä Rosendahl'in kanssa valita itselleen muutaman joulukoristeen. Kyseessä on Ole Kortzaun suunnittelema Karen Blixenin Joulu-kokoelma, jossa on koristeita laidasta laitaan; hopeoituja ja 24 karaatin kullalla päällystettyjä sekä roikkuvia koristeita ja pöytäkoristeita. Koska minulla ei varsinaista joulukuusta ole, valitsin itselleni kaksi kultaista pöytäkoristetta. Olipa mukaan laitettu vähän extraakin. :)

whiteandfresh7552.jpg

whiteandfresh7553.jpg

whiteandfresh7561.jpg

Ensimmäisestä paketista paljastui tämä kaunis ja herkkä Lukeva enkeli. Siinä oli jotain sellaista taianomaista tunnelmaa, joten se oli ehdottomasti ykkösvalintani. 

whiteandfresh7591.jpg

Toinen valintani oli neutraalimpi eli Joulupukin reki. Nämä pöytäkoristeet ovat kooltaan aika pieniä, Joulupukin reki 7 cm x 11,5 cm x 3,5 cm ja Lukeva enkeli 7 cm x 11 cm. Erittäin kauniita, mutta hillittyjä ja hallittuja, kuten kuuluukin olla. ;)

whiteandfresh7567.jpg

Huomasin myös, että kun istun sohvalla ja katselen tuonne tv-tasolle, jossa koristeet ovat, niin kodin valaistus heijastuu koristeisiin ja ne kimaltavat ihanasti! <3

whiteandfresh7579.jpg

whiteandfresh7587.jpg

Extrana mukaan saapui yksi roikkuva koristekin, Hiihtävä tonttutyttö (9 cm x 7,1 cm x 0,4 cm). Oi jospa olisikin oikea joulukuusi, johon sen ripustaa!

whiteandfresh7589.jpg

whiteandfresh7601.jpg

Joulukuusen uupuessa laitoin tonttutytön roikkumaan nyt lepän oksaan. Ehkä ensi vuonna ostan pöytäkuusen, johon voin rakkaimmat koristeeni ripustaa. Ja arvatkaapa vain, tuliko näistä Karen Blixen Joulu-kokoelman koristeita uusia lemppareitani. ;)

Ja eikä tässä vielä kaikki, lisääkin extraa tuli edellä kuvattujen koristeiden lisäksi. 

whiteandfresh7596.jpg

Eli yksi Joulupukin reki-pöytäkoriste kullattuna myös jollekin teistä! :)

Blogini Facebook-sivun puolella tykkääjämäärä ylitti hetki sitten 300 tykkääjän rajapyykin. On ollut jotenkin ällistyttävää, että tykkääjämäärä on kasvanut noin paljon vaikka tämä syksy onkin ollut hyvin hiljainen blogissa. Olen vain niin iloinen siitä, että olette jaksaneet hengailla mukanani kaikesta huolimatta, vähän niin kuin myötä- ja vastoinkäymisissä. <3 Päätin, että jotenkin tahdon teitä lukijoita nyt huomioida ja tämä on sanojen lisäksi kiitokseni teille.  

Valitettavasti täksi jouluksi koriste ei enää ehdi, mutta joulu se on ensi vuonnakin. ;) Siispä käynnistetäänpä arvonta  n y t ja päätetään se heti joulun jälkeen 27.12. klo 18


Arvonnan säännöt

Käy kurkkaamassa Karen Blixenin Joulu-kokoelman koristeita ja kerro, mikä on suosikkisi. Olisiko se kenties hopeoitu vai kullattu? Roikkuva vai pöytämallinen? Kaikki tämän postauksen kommenttiosiossa suosikkikoristeensa kertoneet ovat mukana arvonnassa. Jätättehän vastauksen mukaan myös toimivan sähköpostiosoitteenne, niin tavoitan voittajan helposti ja saan paketin postiin vielä välipäivien aikana. :)


Onnea arvontaan!


Yhteistyössä Rosendahl'in kanssa