Kävin tänään tsekkaamassa perjantaina avatun Helsingin Habitat-myymälän. Myymälä sijaitsee Citycenterissä Makkaratalossa eli sijainti on hyvin keskeinen.

whiteandfresh7146.jpg

Pidin myymälän somistuksesta. Se oli hillitty ja rauhallinen sekä tarpeeksi avara, jotta tuotteet pystyi havaitsemaan.

whiteandfresh5.jpg

whiteandfresh4.jpg

whiteandfresh7177.jpg

whiteandfresh7155.jpg

whiteandfresh7153.jpg

Yllä oleva weekenderi olisi tosi kiva!

whiteandfresh7169.jpg

whiteandfresh7171.jpg

whiteandfresh2.jpg

whiteandfresh3.jpg

whiteandfresh1.jpg

Kiertelyn alussa olin vähän niin kuin jo päättänyt hankkivani tuollaisen Cotton & Neroli tuoksukynttilän itselleni joululahjaksi. Loppujen lopuksi löysin samaa kynttilää viikunan ja pähkinän tuoksuisena (Figue & Noix) ja oli hilkulla etten kantanut sitä kassalle, sillä se oli jumalaisen hyvän tuoksuinen. Noita molempia tuoksuja (tai ainakin jälkimmäistä) saa myös huonetuoksuna. Huonetuoksu on pakattu kauniisti lahjapakkaukseen, jossa on mukana pieni saman tuoksuinen kynttilä. Oiva lahjaidea, jos uskaltaa ostaa tuoksuja lahjaksi!

whiteandfresh7165.jpg

whiteandfresh7166.jpg

whiteandfresh7164.jpg

Kynttilöiden ja huonetuoksun kanssa samoja tuoksuja löytyy myös suihkusaippuan sekä vartalo- ja käsirasvan muodossa. Käsirasvan kohdalla jouduin jälleen käyttämään hieman enemmän energiaa itseni hillitsemiseen. :)

whiteandfresh7147.jpg

whiteandfresh7149.jpg

Kynttilän lisäksi hyvin vakavasti harkitsin All things maustepakkauksen ostamista enkä vieläkään itse asiassa ole täysin luopunut ajatuksesta. Oli kuuden ja kahdentoista purkin (lahja)pakkauksia ja itselleni olisin ostanut tuon pienemmän. Mausteissa oli ainakin currya, rosmariinia ja laakerinlehteä. Jäin miettimään, ovatkohan nämä vain sesonkituotteita vai myyköhän Habitat jatkossakin tällaisia mukavuuksia... :)

Itse ajattelin jatkossakin piipahdella silloin tällöin Habitatissa, sillä on totta, mitä sanotaan Habitatin hintatasosta. Löytyy kohtuuhintaista käyttötavaraa, ainakin piensisustuksen puolelta. Lisäksi tuotevalikoimassa on juttuja, mistä tykkäsin. Habitat on mukava lisä sisustuspuolen tarjonnassa.