Viikonlopun siivoustohinoiden keskellä päätin tarjoilla itselleni pienen, mutta tunnelmallisen ja kauniin glögihetken.

whiteandfresh6786.jpg

Glögin nautin Timo Sarpanevan muotoilemasta Tsaikka-lasista. Olen pitkään halunnut kuumajuomalasit ja nämä perinteiset löysin lapsuudenkodistani. Olen jo hetken odotellutkin, että pääsen juomaan talven ensimmäisen glögilasilliseni Tsaikasta. <3

whiteandfresh6798.jpg

Glögin kanssa oli pipareita sinihomejuustolla.

whiteandfresh6800.jpg

whiteandfresh6796.jpg

whiteandfresh6793.jpg

Pari punaista neilikkaa maljakkoon, tuikku palamaan, vähän käpyjä, kanelia ja rusina-mantelisekoitusta rekvisiitaksi ja kattaus oli valmis. Yksinkertainen, mutta kaunis. Ihan tätä hetkeä varten ostin alkoholittoman Blossan, jotta olisi vielä vähän erityisempi fiilis kuin vaan normaalisti sohvannurkassa hörppien ja rouskutellen. :)

Pitäisi kattaa itselleen useamminkin!