Syyskuussa loppui onneksi aavistuksen enemmän tuotteita kuin elokuussa, jolloin loppui vain yksi tuote. :)

Varsinaisia loppuneita tuotteita oli Doven Invisible dry -dödö (stick) ja Lumenen Angry Birds mustikkakäsivoide. Extrana hiusvärin mukana tullut hoitsikka.

kosmetiikkatuotteetsyyskuu.jpg

Doven Invisible dry stick on saanut lähipiirissäni kehuja, mutta omia vaativia tarpeitani tämä ei koskaan täyttänyt. Pakko käyttää loppuun vaikka mikä olisi -asenteeni kuitenkin tosiaan vaati tämän loppuun käyttämisen kaikesta huolimatta. Voi sitä riemun tunnetta, kun dödöpalasen jämä eräänä aamuna lensi kaaressa lattialle ja dödö tuli tiensä päähän. :D Puolustuksena tälle Doven dödölle on pakko sanoa, että on varmasti ihan hyvä dödö niille, joilla ei ole vaikeita kainalohaisuongelmia tms. Jos tuote jotakuta kiinnostaa, niin kannustan kyllä kokeilemaan. :)

Lumenen mustikkakäsivoide on kyllä kaikkien aikojen suosikkini käsivoiteissa. Kun alehinnalla sai niin ostin tämän siitäkin huolimatta, että pakkaus ei ollut kovin houkutteleva. Tätä saa kyllä ihan Lumenen lilassa (pumppu)putelissa. Voin suositella muillekin tätä lemppariani. <3

Kolmanneksi loppui Garnier Olia -hiusvärin mukana tullut hoitoaine. Otin sen poikkeuksellisesti mukaan tuotteiden joukkoon, sillä tuubi oli sen verran riittoisa, että siitä sai aika monelle suihkukerralle. 

Lokakuusta on loppuneiden kosmetiikkatuotteiden osalta tulossa yhtä hyvä ellei jopa parempi, mutta siitä lisää sitten ensi kuun puolella. :)