EDIT: Arvonta on päättynyt.

Ihanaa!

Nyt alkaa yhteistyössä invisibobble Finlandin kanssa arvonta, jossa kaksi henkilöä voittaa messulippupaketin (2 lippua) JA pakkauksen invisibobbleja valitsemassaan uutuusvärissä.

invisibobblenuutuusv%C3%A4rit.jpg

Kuva: invisibobble Finland Facebook-sivut

Arvontaan pääsee osallistumaan jättämällä kommentin tähän postaukseen JA jättämällä toimivan sähköpostiosoitteen kommenttiosiossa sille varattuun paikkaan, jotta saan heti arvonnan päätyttyä yhteyden voittajiin. Sähköpostiosoitteet eivät näy julkisesti.

Arvonta alkaa heti ja päättyy jo lauantaina 11.10.2014 klo 12. Arvon voittajat saman päivän aikana ja olen yhteydessä voittajiin sähköpostitse. Olkaahan siis kuulolla lauantaina, sillä viimeistään sunnuntai-iltaan mennessä tarvitsen yhteystietonne (ja invisibobblejen väritoiveen), jotta messuliput saadaan postitettua ja perille ennen kuin messut alkavat perjantaina 17.10. :)

Nyt äkkiä osallistumaan, jos mielii voittaa liput messuille ja kivat "puhelinjohtoponnarit"! ;)

Onnea arvontaan!


Yhteistyössä invisibobble Finlandin kanssa