Nyt ne on nähty ensimmäistä kertaa livenä Zinotin messuosastolla Habitaressa; musta 5101- ja mayn tuotteet. Paljonhan noita mustikkatuotteita on ehtinyt kuvien kautta kuolaamaan, mutten ole kosketusetäisyydelle vielä päässyt. 

12.jpg

1.jpg

Musta 5101 -sarjaan on tullut uutuustuotteena mustikkainen keittiösuihke ja tämän sitten ostin, sillä nyt on jonkin aikaa pyyhitty keittiössä Methodin lasinpesunesteellä. :D Eihän siinäkään tietenkään mitään vikaa ole, ekologista ja hellävaraista erilaisille pinnoille.

13.jpg

En ollut uskoa tuntoaistejani, kun hipelöin saman sarjan keittiörättiä. Niin pehmoinen ja siloinen! <3 Paljon on tämä rätti kehuja saanut ja vielä tällainen minunkin keittiöön vielä ilmaantuu. Sama koskee tiskiharjaa ja mayn kynsiharjaa.

7.jpg

6.jpg

4.jpg

15.jpg

3.jpg

Hyvin läheltä liippasi myös, että olisin kotiuttanut tuollaisen mayn valkoisen S-kokoisen metallilankakorin. Se olisi aika nappiosuma keittiöön. Taidan kuitenkin turvallisuussyistä pysyä tänään poissa piensisustusosastolta. ;) Seuraavalla kerralla sitten! Nyt nautiskelen uudesta keittiösuihkeestani. :)

Vielä kerran terkut Habitaresta! Täällä aletaan kohta pakkailemaan ja siirrymme pois Creative Space 2 -tilasta. Kiitos kävijöille ja CASAn bloggaajille mukavasta messurupeamasta. :) Muutamia postauksia on vielä Habitare-aihepiiristä tulossa, joten palaillaan astialle!