kuva-2.jpg

Elokuussa loppui vain yksi tuote, Lushin Orange Jelly saippua.

Aito, oranssi ja yksinkertainen! Se sisältää tuorepuristettua appelsiinimehua, appelsiiniöljyä ja se on kruunattu erikoisella hyytelökuorrutuksella, joka on koristeltu appelsiinin viipaleilla.

Tässä vitamiinipitoinen piristysruiske ankeaan pimeään aikaan! Orange Jelly on mahtisaippua sekä käsille, että vartalolle. Nauti hedelmäisistä suihkuista!

Tämä tuote tuli viime vuoden joulumarkkinoille (silloinen postaukseni täällä), mutta se kelpasi raikkautensa puolesta hyvin käytettäväksi näin kesäaikaankin. Käytin tämän kylppärissä käsisaippuana ja satunnaisesti muuhunkin pesuun. Vaahtoutuminen oli ihan hyvä, mutta varsin ikävä ominaisuus oli (todennäköisesti) appelsiiniöljyn tuottama väri. Kädet piti huuhdella super huolellisesti, sillä muutoin pyyhe oli kuivauksen jälkeen keltaisilla läikillä. Tuoksu olisi myös saanut olla kirpakkaampi ja raikkaampi, mutta muutoin saippua toimitti virkansa moitteetta. Kyllä tämän siis käytti, mutta en ostaisi.

Ehkä syyskuussa saadaan hieman isompi saldo loppuneissa tuotteissa. :)


Postauksen tuote saatu